Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuinka tilaat kauttani Oriflamen tuotteita

Tervetuloa ostoksille!

- Katso voimassa oleva esite linkki

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Rekisteröidy Oriflame-edustajaksi Tule mukaan!

Katso Ensimmäiset 90 päivää -ohjelma

Mitä tarjoamme?

- NÄYTÄ HYVÄLTÄ -
Oriflamella on yli 45-vuoden kokemus ihonhoidosta ja kaikkien tuotteittemme inspiraatio on luonnossa. Kun luonnon aktiiviaineet ja alan uusin tiede yhdistetään, syntyy huippukosmetiikkaa, jota käyttämällä näytät hyvältä. Hyvinvointituotteemme tarjoavat luonnollisen vaihtoehdon painonhallintaan ja ovat askel kohti terveellisempiä elämäntapoja ja hyvää oloa.

- ANSAITSE -
Kun ryhdyt Oriflame-edustajaksi, voit tilata tuotteita muita edullisemmin. Voit esitellä jaksoesitettä myös ystäville, naapureille ja työkavereille. Ota vastaan tilaukset ja ryhdyt ansaitsemaan heti. Jos kutsut mukaan uusia ihmisiä, ansaitset enemmän. Oriflamessa päätät itse, mihin haluat edetä, mitä haluat tehdä ja kuinka paljon ansaita. Valinta on sinun. 

- NAUTI ELÄMÄSTÄ -
Oriflame-edustajana saat itsellesi hauskan ja mukavan harrastuksen, jossa voit tavata uusia ihmisiä, saada uusia ystäviä, kokemuksia ja lisäansioita. Tarjoamme myös mahdollisuuden kannattavaan liiketoimintaan, koulutuksiin, kampanjoihin, upeisiin palkintoihin, matkoihin ja tapahtumiin.