Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuinka tilaat kauttani Oriflamen tuotteita

Tervetuloa ostoksille!

- Esite 16/2017 (03.11.-30.11.2017) linkki

- OUTLET esite 16-17/2017 (03.11.-28.12.2017) linkki

- Löytönurkka (03.11.-30.11.2017) linkki

- Hyvän mielen joululahjat -hyväntekeväisyysesite on voimassa 13.10.-28.12.2017

    Myynnissä on 7 erilaista Oriflame-tuotesettiä.  Jokaisesta myydystä setistä     lahjoitetaan 1€ suoraan SOS-Lapsikylälle

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Rekisteröidy Oriflame-edustajaksi tai -asiakkaaksi

Aloittaminen on täysin ilmaista riippumatta siitä, haluatko käyttää hyviä tuotteita edullisesti, ansaita ekstraa tai luoda uran. Päätät itse toimintatapasi.

Klikkaa itsesi tästä sivulle, josta voit rekisteröityä edustajaksi tai asiakkaaksi.       

Huomaa, että edustajana saat heti 25 % alennuksen tuotteiden esitehinnoista. Tule mukaan!

Katso myös Uuden edustajan aloitusohjelma

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Mitä tarjoamme?

- NÄYTÄ HYVÄLTÄ -
Oriflamella on yli 45-vuoden kokemus ihonhoidosta ja kaikkien tuotteittemme inspiraatio on luonnossa. Kun luonnon aktiiviaineet ja alan uusin tiede yhdistetään, syntyy huippukosmetiikkaa, jota käyttämällä näytät hyvältä. Hyvinvointituotteemme tarjoavat luonnollisen vaihtoehdon painonhallintaan ja ovat askel kohti terveellisempiä elämäntapoja ja hyvää oloa.

- ANSAITSE -
Kun ryhdyt Oriflame-edustajaksi, voit tilata tuotteita muita edullisemmin. Saat esimerkiksi kaikista kosmetiikkatuotteista 25% alennusta. Voit esitellä jaksoesitettä myös ystäville, naapureille ja työkavereille. Ota vastaan tilaukset ja ryhdyt ansaitsemaan heti. Jos kutsut mukaan uusia ihmisiä ja kokoat oman tiimin, ansaitset enemmän. Oriflamessa päätät itse, mihin haluat edetä, mitä haluat tehdä ja kuinka paljon ansaita. Valinta on sinun. 

- NAUTI ELÄMÄSTÄ -
Oriflame-edustajana saat itsellesi hauskan ja mukavan harrastuksen, jossa voit tavata uusia ihmisiä, saada uusia ystäviä, kokemuksia ja lisäansioita. Tarjoamme myös mahdollisuuden kannattavaan liiketoimintaan, koulutuksiin, kampanjoihin, upeisiin palkintoihin, matkoihin ja tapahtumiin.